Villa

Kom tot rust

In onze rustig gelegen B&B is het echt heerlijk vertoeven. Onze locatie biedt een zee aan ruimte en rust en de tuin heeft voldoende mogelijkheden om zowel zon als schaduw op te zoeken. Ontbijt lekker in onze sfeervolle buitenkeuken, of op het balkon bij uw kamer. Hier heeft u ook een mooi uitzicht op het pittoreske dorp Benigembla, dat op loopafstand van ons ligt. Neem een duik in het zwembad, bijvoorbeeld na een fietstocht of een wandeling. Aanschouw de zonsondergang vanuit ons gezellige hoekje op de palletbank en neem ondertussen een drankje uit onze 'honesty' buitenbar.

Kamers

We beschikken over twee kamers en een appartement, allen met eigen badkamer en gratis Wifi. In totaal kunnen maximaal 10 personen bij ons verblijven.

Buitenkeuken

Hier kunt u ontspannen genieten van een ontbijtje of van tapas en zelfgemaakte paella. Hans bakt ook heel graag iets voor u op de bbq. Drankjes kunt u zelf pakken in de 'honesty'-bar.

Yoga- & meditatieplatform

Voor een moment van stilte, yoga of meditatie, hebben we speciaal platform ontworpen, tussen de heerlijk geurende dennenbomen.

Proef alvast de sfeer

Welkom bij Villa Congusto!