Reviews

– Guest reviews – 

In februari kwamen wij voor het eerst naar Villa Congusto om ons hier voor te bereiden op het komende wielrenseizoen. Wij zijn drie jonge profwielrenners die op zoek waren naar een rustige plek in bergachtig gebied. En dat is precies wat we vonden bij Hans en Marion. Zij zorgden erg goed voor ons waardoor we ons al snel thuis voelden. Soms stond er na terugkomst een pan soep klaar of zelfs een taart! Altijd even een gezellig praatje als daar behoefte aan was. Hans en Marion voelden precies goed aan wanneer we wat meer rust en privacy wilden. Al met al hebben wij een heel fijn verblijf gehad. De locatie is perfect om te trainen en heeft ook iets heel rustgevends. Er werd goed voor ons gezorgd en we kwamen niets tekort. Wij kunnen Villa Congusto zeer aanraden voor wielrenners en we zullen zelf zeker nog eens terugkeren.
Lennard Hofstede, Antwan Tolhoek (Team Jumbo-Visma) en Sam Oomen (Team Sunweb)
We werden enthousiast van de omgeving toen we de mooie Jalon Vallei binnenreden op weg naar B&B Villa Congusto. Het enthousiasme werd alleen maar groter toen we Villa Congusto zagen. We werden aan de voordeur begroet door een mooi bord met 'bienvenida' en onze namen. Oog voor detail. Daarna een hartelijke ontvangst en een rondleiding. Mooie kamers, fantastische tuin en zwembad en een heerlijk bed. Alles ademt de zorgzaamheid die Marion en Hans hun gasten willen bieden. Het ontbijt is met veel aandacht en zorg bereid. Aan onze wensen (lowcarb) werd meteen voldaan. We voelden ons er meteen thuis en dat is zo gebleven. Een geweldige en rustige relaxte omgeving en we hebben zelfs een wild zwijn gezien! Gastvrijheid en goede verzorging zijn de twee woorden die Marion en Hans typeren. We hebben een heerlijke week gehad en zullen het niet snel vergeten. We komen snel terug.
Jean Freens en Joannetta Piters
In het prachtige Jalon dal ligt deze mooie B&B. Het is hier heerlijk om te verblijven. Rust, heerlijk ontbijt geserveerd door lieve gastvrouw en gastheer, mooi zwembad. Puur genieten, wat wil een mens nog meer!
Anita & Han U.
Rustig gelegen, mooie kamers, lieve mensen en natuur overal rond je 😊😊😊😊
Erna M.
Wat een fijne accommodatie. Hans en Marion hebben een prachtige villa in de Jalon Vallei. Ons appartement was van alles voorzien en lag direct aan het zwembad. Onze motoren mochten in de garage slapen en ook voor de auto en aanhanger was genoeg plek op het eigen terrein. Na een mooie tourrit (het is een prachtig gebied om te rijden) is het heerlijk 'thuiskomen" om nog even na te kletsen met een biertje of een wijntje. Wat hebben we gelachen! Marion kookt ook nog eens zalig! Hans en Marion, bedankt voor de gezellige avonden en we hopen snel weer bij jullie op bezoek te kunnen komen.
Adry en Faby
Wat een geweldige week hebben wij gehad bij Hans en Marion. Het ontvangst was hartverwarmend. Wat een lieve, warme mensen. De kamers en het appartement zijn schitterend. Allemaal voorzien van een eigen badkamer en heerlijke bedden. De tuin staat vol met prachtige bloemen en planten. Er is een groot zwembad en voldoende mogelijkheden voor zon- en schaduwaanbidders. 's Morgens krijg je een zeer uitgebreid ontbijt met verse broodjes, verse jus en nog veel meer lekkers. Je kunt hier in alle rust genieten in de tuin van de mooie villa die ligt in de prachtige bergen van Benigembla. Hans en Marion weten heel erg veel van de omgeving zowel van de dorpjes, prachtige routes en hele goede restaurants. Een absolute aanrader.
Henry, Jacqueline en Jesper 🌞
Net terug van twee weken verblijf in B&B Villa Congusto. In een woord op en top genoten! Onze twee kinderen van 8 en 9 vonden het ook helemaal geweldig, zeker met het mooie en goed verzorgde zwembad in de tuin. Appartement zeker een aanrader voor gezinnen, koken kan ook echter met genoeg restaurants in de buurt. Een auto is wel een aanrader zeker om de vele mooie plaatsjes te bezoeken die er zijn, echter een relax dagje is zeker geen straf gezien de goede verzorging die Hans en Marion bieden. Zelfs het ontbijt, iedere dag weer een verrassing is zeker aan te raden, niets is te veel. Kortom volop genieten in een mooie omgeving met een super gastheer en gastvrouw.
Neeltje de J.
Een paradijs om te verblijven met super gastvrije eigenaren. Een plekje dat je eigenlijk voor jezelf wilt houden maar Hans en Marion verdienen het om een succes te maken van hun droom. Wij komen zeker terug!
Natascha, Carlo, Raavi