Algemene voorwaarden-NL

Algemene Voorwaarden

 1. Als u wilt boeken bij Villa Con Gusto, dan maakt u gebruik van het reserveringsformulier. Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website, een e-mail sturen, of telefoneren.
 2. Na ontvangst van uw boeking, ontvangt u van ons een boekingsformulier welke u volledig dient in te vullen.

 3. Pas nadat de aanbetaling van 30% heeft plaatsgevonden, u het boekingsformulier heeft geretourneerd en u bevestigt akkoord te gaan met onze condities en voorwaarden, dan is uw boeking compleet.

 4. Het resterende bedrag (70%) dient u ter plekke te voldoen bij aanvang van uw verblijf.

 5. Voor groepen geldt dat de boeking pas bevestigd is als alle personen uit de groep het boekingsformulier hebben geretourneerd en de aanbetaling (30%) over de totale som is voldaan.

 6. Als u de boeking wilt annuleren dient u dit schriftelijk te doen via e-mail hanshamelers@gmail.com. Tot 30 dagen voor aanvang kunt u gratis annuleren. Indien u binnen 30 dagen voor aanvang annuleert, wordt de aanbetaling niet aan u  geretourneerd. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

 7. Mocht het voorkomen dat wij uw boeking noodgedwongen moeten annuleren, dan zullen wij met u overleggen om een andere datum te plannen.

 8. Wij raden u aan een goede reisverzekering te af te sluiten voor eventuele medische hulp of repatriëring, persoonlijke aansprakelijkheid, verlies of diefstal en schade aan goederen van derden.

 9. U bent verantwoordelijk voor schade aan onze eigendommen en eventueel dat van derden, zoals huurfietsen en/of andere huurmaterialen. In geval van diefstal stellen wij u aansprakelijk.

 10. Wij zijn niet aansprakelijk voor enigerlei letsel of erger tijdens u verblijf.

 11. Indien u tijdens uw verblijf niet gefotografeerd wilt worden en/of uw foto geplaatst wilt hebben op ons Instagram-account, dient u dat bij aankomst te vermelden, wij respecteren dan uw privacy.

 12. Wij behouden ons het recht om u uit de woning te verwijderen indien u gevaar oplevert, of ongewenst gedrag vertoont.